Новини

Коллекція 2021 від Winner One 10 трав. 2021

З радістю повідомляємо Вам про нову лінію «SkyName», від творців Вашого улюбленого бренду Winner One.

          Яскраві, барвисті, неймовірно красиві і казкові принти. Серед нових форм варто звернути окрему увагу на серію полегшених ранців R-4 і нові рюкзачки для дошкільнят 1000 серії для прогулянок. Нові моделі скоро очікуємо в наявності. 

 
        Серія R4 - нова лінійка ранців SkyName від WinnerOne для хлопчиків і дівчаток. Виготовлені за жорстко-каркасною технологією і поєднують в собі величезну кількість корисних функцій: зручні, функціональні, місткі, легкі і звичайно ж привабливі. Саме таким повинен бути один з найважливіших елементів шкільної екіпіровки.

     Колір та дизайн рюкзака і ранця має величезне значення для його майбутнього володаря. Саме тому ми розробили нові креативні дизайни з широкою палітрою кольорів! Хлопчикам, можливо, більше припадуть до смаку брутальні відтінки: сірий, синій, чорний. Дівчаток порадуємо соковитими фарбами: рожевий, блакитний, червоний, фіолетовий. Ранці виготовлені за жорстко-каркасної технологією. Яскравий і стильний рюкзак або ранець від «SkyName» завжди буде піднімати настрій в шкільні будні. А при питанні вибору, Вам з радістю допоможуть менеджери нашого інтернет-магазину.

     Правильно підібраний ранець - це, перш за все, запорука здорової спини вашої дитини, так як від його форми, ваги і способу носіння залежить те, як буде розподілятися навантаження на хребет. Тому варто приділити максимум уваги при виборі даного аксесуара. Адже так легко загубитися в існуючій різноманітності ранців від WinnerOne і SkyName.

     Отже, давайте подивимося, за якими критеріями необхідно вибирати шкільний ранець або рюкзак для своєї дитини!

     Перш за все, звертаємо увагу на екземпляри з ортопедичною спинкою, яка запобігатиме тиску на дитячу спину. При цьому спинка повинна тримати форму і не деформуватися, яким би випробуванням не піддавався ранець або рюкзак, саме цими якостями володіють вироби від торгової марки WinnerOne, Delune, Skyname, асортимент яких представлений на нашому сайті.

     Серія 1000 - рюкзаки для дітей дошкільного віку для прогулянок, які мають ексклюзивну і нову форму від SkyName.

     Перебування дітей на свіжому повітрі має велике значення для фізичного розвитку дошкільника, а прогулянка є першим і найбільш доступним засобом загартовування дитячого організму і сприяє підвищенню його витривалості і стійкості до несприятливих умов навколишнього середовища, особливо до простудних захворювань.

      Рюкзаки 1000 серії від SkyName дозволять Вашій дитині взяти на прогулянку найнеобхідніше - пляшечку, бутерброд або вмістити навіть найулюбленіші іграшки. Завдяки не великим розмірам, дитина сама зможе носити його за спиною, тим самим показуючи свою самостійність. Рюкзаки зроблені з високоякісних матеріалів, мають якісні блискавки фірми "SBS" і фірмову фурнітуру.

 


Передзвоніть мені