Новини

Нова колекція рюкзаків і ранців Winner Stile 27 черв. 2018

Winner Stile - відомий український бренд, який пропонує якісні та стильні дитячі рюкзаки та ранці. В каталозі однойменного інтернет-магазину представлено нову колекцію продукції для дітей, у котрої є декілька переваг:

  • Оновлений дизайн. Український виробник зміг удосконалити зовнішній вигляд рюкзаків з попередніх колекцій, завдяки чому створив крутий дизайн аксесуарів для дітей різного віку та статі.
  • Кольорова гама. У каталозі представлені моделі в різних кольорах: тут і барвисті ранці з квіточками для маленьких дівчаток, яскраві вироби з абстракцією для дівчат-підлітків, рюкзаки для хлопчиків і хлопців у більш строгому кольорі.
  • Висока якість. При виготовленні нової колекції бренд Winner Stile використовував високоякісні матеріали, які дуже стійкі до зносу і будь-яких пошкоджень. Завдяки цьому рюкзакам не страшні ні польоти по класу, ні лежання на землі під час уроків фізкультури, ні навіть плавання.
  • Зручність. Нові моделі мають велику кількість відділів та кишень, що дозволяє завжди носити з собою всі необхідні речі.

Придбати дитячі рюкзаки з нової колекції можна в магазині Winner-Stile. У широкому асортименті товарів всі батьки зможуть знайти найбільш відповідні варіанти для своїх дітей.


Передзвоніть мені