Новини

Зустрічайте нову колекцію 2020 рюкзаків і ранців Winner One  28 лют. 2020

Першооснова будь-якого успіху є ідея, якийсь вищий сенс. Тільки тоді можна очікувати що продукт сподобається і запам'ятається споживачам.
А через те, що нашими споживачами, в здебільшого, є діти — то в нас особливі вимоги до якості.

 Ідея та девіз нашої компанії - "Турбота про дитяче здоров'я в матеріальному вираженні" Наші рюкзаки не просто надійні й красиві, вони ретельно сконструйовані й продумані, щоб дитяча спина не постраждала від нових для неї навантажень.

 Але турбота про дитяче здоров'я це скоріше батьківська прерогатива, а як же наші маленькі покупці? Для них ранці та рюкзаки прикрашені яскравими об'ємними 3D принтами, що дозволяє виокремитися поміж однокласників. Також наші ранці дуже надійні, забруднення вдало відмиваються звичайною губкою та милом. Не доведеться зайвий раз перейматися про бурхливі шкільні пустощі!

 Часто улюблений ведмедик або машинка так подобаються дитині, що пенал та мішок для взуття зі схожими зображеннями шукаються довго, наполегливо і з вередуваннями. Для економії батьківського часу в нашому асортименті є також пенали та мішки для взуття!

Зробити світ кращим повністю - завдання нездійсненне. Але змінити на краще конкретну його частину те - що нам під силу! Наші рюкзаки чекають на вас!


Передзвоніть мені