Новини

Що нового? Коллекція Winner One 2020! 20 лип. 2020

Знову приходить золота осінь і вже зовсім скоро для першокласників задзвонить перший в їх житті шкільний дзвоник.

Разом зі своїми старшими товаришами вони почнуть свій захопливий шлях до казки науки та різноманітних знань. Беручи з них приклад: постійного прагнення до пізнань нового, ми стежимо за оновленням і поліпшенням наших товарів призначених для золотої пори дитинства і юнацтва. Адже діти змінюються завжди і роблять це стрімко, і щоб задовольнити їхні зростаючі запити, що відповідають тенденціям моди, ми і в цьому році підготували безліч новинок, що роблять навчання приємніше, зручніше і цікавіше. 

2000-а серія.

Спеціально до вересня ми змінили розміри і форму рюкзаків та ранців, зробивши їх більш легкими та компактними. Не забула наша організація і про розширення асортименту. Вибір поліграфічних зображень і різних принтів так само значно розширився: дівчаток неодмінно порадують невеликі брелоки у вигляді плюшевих ведмедиків (11 видів ранців), для хлопчиків ми приготували свої нововведення у вигляді годинника (5 варіантів для хлопчаків).

Особливу увагу ми приділили моделям 5000-х - 7000-х серій. Всі нововведення в них були внесені після ретельного аналізу ринку і смаків споживачів. Тепер ранці завантажуються приладдям з боку їх спинки. Дане рішення полегшує дитині пошук потрібного предмета, оскільки, відкривши ранець, він може відразу побачити все що знаходиться всередині, не перебираючи предмети окремо. Зменшення габаритів ранців - оптимально і нітрохи не зменшує їх корисний простір усередині. В них, як і раніше, легко поміщаються папки та альбоми.

5000-а серія.

Це наша остання розробка. Ранець забезпечений трьома відділеннями. Одній з кишень була надана подовжена форма. До цієї серії увійшли 6 ранців для дівчаток, з брелоками у вигляді привабливих ведмедиків і 4 призначаються хлопчикам, з не менш привабливими годинниками в подарунок.

6000-а серія.

Дана серія зазнала найбільші зміни в порівнянні з минулими сезонами. Ранці стали значно менше в розмірах, отримали новий випуклий зовнішній вигляд, що в підсумку дозволило зробити їх досить мініатюрними і зовсім не схожими на своїх попередників. Обраний розмір ідеально підходить саме до дитячої спини.

У даних моделях передбачено два відділення. Всього серія отримала 10 різних моделей: 6 підійдуть дівчаткам, і 4 потішать хлопчиків. Так само як і попередні моделі, кожна з пропонованих в цій серії має свої подарунки у вигляді ведмедиків і годинників.

7000-а серія.

Розроблена нашими фахівцями в цьому році. Має кишеню у вигляді квадрата, а так само вона забезпечена відразу трьома відділеннями. Пропонуємо вам 6 видів даних ранців для дівчаток і чотири для хлопчиків. 7000-я серія так само забезпечена годинниками і брелоками.

Рюкзаки.

Серія 8000, в цьому році отримала три окремих підгрупи: R1, R2, R3. Відрізняються між собою вони не сильно, в основному розмірами і зовнішнім виглядом своїх передніх частин. Зовсім недавно ми додали на повний модельний ряд 8000-ї серії жорстку спинку. Що зробило їх більш зручними і сучасними. Використані матеріали дозволили значно зменшити вагу рюкзаків, не знижуючи їх якості. До рюкзаків хлопчики отримають подарунки у вигляді м'ячиків, дівчинки - у вигляді ведмедиків.

Рюкзаки дошкільного віку.

Серія 1700.

Дані рюкзаки складаються з трьох відділень, а так само мають укріплену спинку. У серію увійшли п'ять моделей для дівчаток і 4 для хлопчиків. Вся серія містка, в її відділеннях без праці поміщаються паперу стандартного формату «A-4»

Мішки та пенали:

В цьому році ми додали до своєї продукції місткі мішки та пенали. Вони мають такі ж малюнки, як і популярні рюкзаки всіх наших серій, що робить їх цілісними наборами. А для того, щоб заощадити ваш час і задовольнити найрізноманітніші запити дітей, ми відразу підготували безліч наборів і стильних комплектів.


Передзвоніть мені