Новини

Колекція яскравих ранців DeLune 2020 року! 10 бер. 2020

Вже у продажу! Нова, цікава і сучасна колекція ранців DeLune 2020 року! Це яскраві фарби, тривимірні зображення, впізнаваний стиль і велика увага до деталей. Вона відповідає дитячим вподобанням та вимогам дорослих. 

Виробник використовує сучасні технології в фурнітурі й тканинах. Всі замки, застібки протестовані на міцність і зносостійкість, так що вони будуть довго служити дитині. Для прикраси новинок використовуються реалістичні і об'ємні тривимірні зображення, вишивка шовком і аплікації, що вигідно виділяє дизайн поміж інших виробників.

Одним з головних переваг нової серії є повна комплектація:

  • зручний і місткий каркасний пенал, виконаний в тому ж дизайні, що і ранець; 
  • мішок для змінного взуття, забезпечений сіточкою для зручного зберігання;
  • містка і компактна спортивна сумка для форми, яку можна носити в руках або через плече;
  • повнорозмірний фартух для праці;
  • картка розкладу уроків на тиждень;
  • годинник на силіконовому ремінці в портфелях для хлопчиків або м'яка іграшка в моделях для дівчаток.

Ортопедичні властивості ранців нової серії підкріплюються спеціально розробленою системою саморегульованої бічної підтримки. Спинка була розроблена з урахуванням особливостей анатомії дитини. Вона забезпечує підтримку спини під час носіння ранцю і допомагає рівномірно розподілити навантаження. Завдяки наявності переднього кріплення ранець фіксується на спині дитини будь-якої комплекції.
 У портфелях DeLune 2020 років є 3 відділення і кишеня для пеналу: основне, переднє і біля спинки. Ближче до спини розташовується відділення для габаритних книг і папок. У центральному можна зберігати основні шкільне приладдя, а в передньому канцелярське приладдя та інші корисні дрібниці. Ранці мають м'які і зручні ручки з антиковзаючою поверхнею. Лямки широкі і м'які, зручні при носінні. Вони доповнюють ортопедичні властивості нових моделей.
Ранці марки DeLune є преміальними. Вони містять все необхідне для зберігання речей, які використовуються школярами в навчанні. Матеріали, з яких вони виготовлені, є перевіреними і якісними. Каркас стійкий, внутрішній простір добре організовано, відділення пристосовані для зберігання різних видів шкільного приладдя.
Нова колекція цього відомого бренду спрямована на максимальний комфорт при збереженні гарного зовнішнього вигляду.


Передзвоніть мені